Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
A "Beállítások módosítása" gombra kattintva módosíthatod illetve az "Értem, bezárom" gombra kattintva elfogadhatod a süti beállításokat.

THE NORTH FACE M Evolve II Triclimate 3in1 kabát

Ár:
87.990 Ft 74.800 Ft
Méret:
Ajánlott kiegészítő termék, jelöld be és a kosárba kerül ez is:

Szín: TNF Black

Ideális választás azok számára, akik sokat mozognak a hegyekben. A kabát 3 az 1-ben kialakításának köszönhetően nagyon jól variálható, így könnyedén alkalmazkodhatunk vele az időjárás változásaihoz. Megbízható vízállóság, lélegző képesség és melegség jellemzi ezt a modellt. 

Cikkszám: 101084-BLA-L
INGYEN SZÁLLíTÁS
25.000 FT FELETT
KISZÁLLíTÁS
1-3 NAPON BELÜL
30 NAPIG
CSERELEHETŐSÉG

Leírás és Paraméterek

Hideg időben is a szabadban szeretnél lenni? Egy még melegebb The North Face polárt belecipzározva máris készen állunk a feladatra. Technikai kabátra van szükség egy tavaszi túrához? A bélést kivéve megkapjuk a vízálló-lélegző héjkabátunkat. A kapucni első részén merevített panellal egészítették ki, hogy ne csurogjon az arcra az eső és a hó, így könnyebb a kilátás.

  • Polartec® Classic Micro polár bélés
  • DryVent® membránja optimális szellőzést és vízállóságot biztosít
  • Hegesztett varrások
  • DWR® tartós vízlepergető bevonatottal
  • Alsó szegélyén összehúzó zsinór
  • Állítható csuklya
  • Tépőzáras mandzsetta

Ápolás, tisztítás: A külső kabát gyárilag impregnált és vízálló-lélegző membránnal van ellátva, ezért mosni, tisztítani és impregnálni csak az erre kifejlesztett termékekkel ajánlott. Lásd fent, a kiegészítő termékeknél.

Membrán Dryvent™ 2L

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 04. 15.
Ez a felsőruházati termék a kategóriájában csúcsminőségű. Természetesen nem olcsó, de az ára arányos a készítéséhez használt különösen jó minőségű, egyúttal speciális tulajdonságú anyagokkal és a kifogástalan kivitelezéssel. Mindenkinek ajánlom, aki nemcsak igényesen, de mindenkor az időjárásnak megfelelően felöltözve akar kilépni az otthonából, ha munkába megy, vagy aki nyugodtan, magabiztosan szeretné az útját a természetben is folytatni.