Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
Termékek Menü

Törzsvásárlói rendszer

Általános információk

GEOTREK kártyáddal 7% kedvezményt kaphatsz a győri GEOTREK világjárók boltjában minden teljes árú termék árából, illetve részt vehetsz a törzsvásárlóknak szervezett akciókban.
A kártyával kiemelt partnereinknél is kedvezménnyel vásárolhatsz, illetve kedvezményesen veheted igénybe a szolgáltatásaikat. A partnereket itt tudod megnézni.

Kártyaigénylés

Ha az üzletünkben egy összegben, legalább 50.000 Ft értékben vásárolsz és kitöltöd a kártyaigénylő adatlapot, akkor azonnal átveheted a GEOTREK törzsvásárlói kártyádat. Későbbi vásárlásaid során már 7% kedvezménnyel számoljuk a teljes árú termékeket, ha fizetés előtt a kártyáddal igazolod, hogy törzsvásárló vagy. Utólag nem tudjuk a kedvezményt érvényesíteni.
A webshopban történő vásárláskor (egy összegben, legalább 50.000 Ft értékben) szintén felajánljuk a törzsvásárlói kártyát: a kosárban be kell jelölnöd az automatikusan megjelenő GEOTREK kártyát, mint ajándék és mi azt elküldjük a megrendelt termékkel együtt.

A későbbi webes vásárlásoknál úgy tudod érvényesíteni a kedvezményed, ha beregisztrálsz az webshopunkba. Regisztráció után a nem akciós termékek árait 7%-kal csökkentve látod majd a kategória- és termékoldalakon is.

Ha a törzsvásárlói kártyára jogosító vásárlásod termékét visszaküldöd, vagy ha több terméket tartalmazott és annyi értékűt visszaküldesz, hogy vásárlás értéke 50.000 Ft alá csökken, akkor megszűnik a törzsvásárlói pozíciód.

Érvényesség

A kártya névre szóló, így csak a kártyán feltüntetett személy jogosult a kedvezményre.
A kiadott kártya visszavonásig érvényes.

Termék-összehasonlító
Loading...
Legújabb blogunk
Hóláncok túrázóknak: a Veriga csúszásgátlók

A csúszásgátló vagy hólánc bizony nagyon hasznos társa a télen túrázóknak! Nem esel el, nem csúszol meg, ahová lépsz ott maradsz!

rendelj tőlünk
 •  Ingyen szállítás
  10.000 Ft felett
 •  Szállítás készletről,
  1-2 napon belül
 •  30 napig
  visszaküldheted
 •  Csomag- és heti
  ajánlatok
Mobil tartalom
INGYEN SZÁLLíTÁS
10.000 FT FELETT
KISZÁLLíTÁS
1-2 NAPON BELÜL
30 NAPIG
VISSZAKÜLDHETED
A VÁSÁRLÓK MONDTÁK RÓLUNK