Az GEOTREK webshop sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban.
A "Beállítások módosítása" gombra kattintva módosíthatod illetve az "Értem, bezárom" gombra kattintva elfogadhatod a süti beállításokat.

A Mátra minden magyar szerelme

A Mátra minden magyar szerelme

A Mátra minden magyar szerelme. Tán azért, mert határainkon innen a legmagasabb, a Kékes 1014 méterével az élen, tán azért mert így is nagyon szelíd.

A Mátra, ha gyalog vagy

A mindig szelíden hívogató Mátra szép túraútjairól – a nehézségi fok, szintkülönsbég, menetidő, leírás, térkép – itt olvashatsz részletesen. Szép vulkáni formák, pompás kilátások sorozata a főgerincen. Ha a panorámatúráért jönnél ide, itt tudhatsz meg többet.

Gyönyörű fekvésű falvak, szálláshelyek a parasztháztól a luxuskategóriáig, új libegő (ami egyben az első is a Mátrában, a Mátrafüredhez tartozó Sástónál) és szerte az országból jó megközelíthetőség az M3-as autópályának köszönhetően: ez mind a Mátra.

Mátra

A Mátra: vízesések hazája Nem utolsósorban gyönyörű vízeséseket is találsz itt, a Mátrában, a keleti végén Mátrakeresztes, a nyugati végén Parádfürdő közelében. Akár vízesésről vízesésre is túrázhatsz, íme a részletek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: #Blog #Tanácsok